De herstelcoach, helpt je om te kiezen voor je eigen oplossing.

Medische advisering over de aard en omvang van het ongevalsletsel.

Arbeidsdeskundige advisering en begeleiding op het gebied van arbeid.

Neutrale, onafhankelijke geschiloplossing door middel van mediation.

Gespecialiseerd in het berekenen van alle rekentechnische aspecten bij personenschade.

FML*medisch advies*herstel*berekeningen*mediation*carrouselintake*coaching*re-integratie*het RekenProgramma*opleidingen*

Nieuws

Ellen van den Berg geeft masterclass herstelcoaching
Herstelcoach Ellen van den Berg gaf op 24 oktober een masterclass over herstelcoaching aan de studenten van de master Aansprakelijkheid &Verzekering. Zij deed dit ten kantore van Letselschade.com in Papendrecht waar de masterclass jaarlijks wordt georganiseerd. De aanwezige studenten gaven blijk van veel interesse in het onderwerp en er kwam een levendige discussie op gang over dit meta-juridische onderwerp!

tandwiel250pxWat is herstelcoaching?

Je hebt een traumatische ervaring meegemaakt en ziet even door de bomen het bos niet meer. Bijvoorbeeld doordat de schaderegeling maar niet wordt afgewikkeld, doordat je verdriet maar niet over gaat of doordat je herstel stagneert. Wat nu? Als je kiest voor begeleiding door een herstelcoach, dan kies je voor je eigen oplossing. Herstelcoaching gaat er namelijk van uit dat jij zelf het beste weet wat je nodig hebt om te herstellen. Niet een ander, maar jijzelf weet uiteindelijk waar je het meeste bij gebaat bent! Lees meer

Nieuwe data Carrouselintake bekend!
De belangstelling voor het laten verrichten van carrouselintakes is toegenomen. De carrouselintakes vinden één keer in de drie weken op dinsdag plaats op onze locatie ‘de Stadstuin’ aan de Europalaan 500 te Utrecht. De eerstvolgende data zijn:

05 februari | 26 februari |19 maart | 09 april

U kunt betrokkenen voor de Carrouselintake aanmelden via carrousel@debureaus.nl.

De carrouselintake wordt verricht voor een fixed price van € 500,– excl. BTW en bestaat uit een gesprek met een medisch adviseur, een arbeidsdeskundige en een herstelcoach.

U ontvangt vervolgens een rapport op basis waarvan u kunt bepalen of interventie door een deskundige zinvol is of niet.

Klik hier voor het complete nieuwsoverzicht van alle Bureaus.