Geplaatst op:


Op 28 september werd voor de 5e keer een succesvolle bijeenkomst van LetselVrouwen georganiseerd. De lustrumbijeenkomst werd gehouden bij de Bureaus in Utrecht. LetselVrouwen is een informele netwerkorganisatie voor vrouwelijke professionals in de letselschadebranche en is een platform voor vrouwen die werkzaam zijn in de verschillende disciplines van het vakgebied.

Het idee voor een dergelijke netwerkvorm ontstond tijdens een lunch op Valentijnsdag 2014. Oprichters van het eerste uur Annemiek van Reenen-ten Kate en Diny de Neef (Hofmans Letselschade), Francie Peters en Ellen van den Berg (de Bureaus), Ellis Verhoeven (Letselschade.com) en Nadia Haase (KBS Advocaten) kwamen op die dag tot de conclusie dat de contacten tussen de diverse vrouwelijke professionals in de letselschade verstevigd zouden moeten worden. Meteen werd de daad bij het woord gevoegd en in september 2014 vond de eerste bijeenkomst van LetselVrouwen plaats.

Lees hier het artikel op Schade-magazine

Foto v.l.n.r.: Ellen van den Berg, Diny de Neef, Annemiek van Reenen-ten Kate, Nadia Haase, Francie Peters, Ellis VerhoevenTerug naar het overzicht