Hier ben je aan het goede adres voor het maken van een letselschadeberekening, bedrijfseconomische analyse en voor het RekenProgramma®. Werken met cijfers vereist dat er met precisie gewerkt wordt en dat is ook de reden dat wij werken volgens het 4-ogen principe, waarbij een extra controle op de nauwkeurigheid plaats vindt.

Bedrijfseconomische analyse

De bedrijfskundige spreekt de taal van de ondernemer en stelt vast in welke mate het bedrijf getroffen is door de ontstane letselschade.

Letselschade berekeningen

Of het nu gaat om verlies aan arbeidsvermogen, pensioenschade, rekenrente of een andere schadecomponent, onze rekenkundig experts maken een onafhankelijke berekening voor je aan de hand van de door jouw gestuurde uitgangspunten.

het RekenProgramma®

Het RekenProgramma® is inmiddels de standaard programmatuur in onze markt. Daar zijn wij trots op want wij ontwikkelden dit programma in eigen beheer! www.hetrekenprogramma.nl

de RekenHulp 2020

De RekenHulp is een handige tool die elk jaar uitgebracht wordt door onze rekenkundig experts. Wil je een gratis exemplaar van de RekenHulp 2020 per post ontvangen? Stuur ons dan een aanvraag door het formulier op deze pagina in te vullen:
Gratis rekenhulp 2020 aanvragen