Hier ben je aan het goede adres voor het maken van een letselschadeberekening, bedrijfseconomische analyse en voor het RekenProgramma®. Werken met cijfers vereist dat er met precisie gewerkt wordt en dat is ook de reden dat wij werken volgens het 4-ogen principe, waarbij een extra controle op de nauwkeurigheid plaats vindt.

Bedrijfseconomische analyse

De bedrijfskundige spreekt de taal van de ondernemer en stelt vast in welke mate het bedrijf getroffen is door de ontstane letselschade.

Letselschade berekeningen

Of het nu gaat om verlies aan arbeidsvermogen, pensioenschade, rekenrente of een andere schadecomponent, onze rekenkundig experts maken een onafhankelijke berekening voor je aan de hand van de door jou gestuurde uitgangspunten.

RTL-Z “How it’s done” uitzending van 13 februari 2021

het RekenProgramma®

Het RekenProgramma® is inmiddels de standaard programmatuur in onze markt. Daar zijn wij trots op want wij ontwikkelden dit programma in eigen beheer! www.hetrekenprogramma.nl

de RekenHulp

De RekenHulp is een handige tool die elk jaar uitgebracht wordt door onze rekenkundig experts. Wil je een gratis exemplaar van de RekenHulp per post ontvangen? Via onderstaande button kan je de RekenHulp 2023 bestellen. Deze zal vanaf begin januari 2023 worden verzonden.

Wil je op de hoogte blijven van alle (rekenkundige) ontwikkelingen. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.