Arbeidsdeskundig advisering en begeleiding op het gebied van arbeid.

Neutrale, onafhankelijke geschiloplossing door middel van mediation.

Gespecialiseerd in het berekenen van alle rekentechnische aspecten bij personenschade.

De herstelcoach, helpt je om te kiezen voor je eigen oplossing.

Medische advisering over de aard en omvang van het ongevalsletsel.

FML*medisch advies*herstel*berekeningen*mediation*carrouselintake*coaching*re-integratie*het RekenProgramma*opleidingen*

logo_hab

Het ArbeidsdeskundigBureau

Als het gaat om het gebied van arbeid, re-integratie en zorg, bent u bij het ArbeidsdeskundigBureau aan het juiste adres!

Voor ons is belangrijk dat in iedere zaak maatwerk wordt geleverd en dat er een oplossing gevonden wordt die leidt tot tevredenheid bij alle betrokken partijen. Uniek is dat al onze arbeidsdeskundigen tevens geschoold zijn als Herstelcoach.  Lees meer

SNELLE SERVICE

Onze arbeidsdeskundigen werken in heel Nederland met als uitgangspunt het leveren van een goede kwaliteit, persoonlijke aanpak en een snelle service. Heeft u een spoedgeval? Bijvoorbeeld omdat er een conflict dreigt tussen betrokkene en zijn werkgever dat niet kan wachten? Wij zetten alles op alles om nog dezelfde week bij alle betrokkenen aan tafel te zitten!

NIEUWS

Nieuw! CARROUSELINTAKE ZZP

Dit jaar introduceert de Bureaus de carrouselintake speciaal gericht op letselschade van ZZP-ers. Ook hier gaat het om 3 gesprekken:

• met de rekenkundige
• met een arbeidsdeskundige
• met de medisch adviseur

Het doel van de Carrouselintake is om heel snel (binnen 3 maanden) duidelijk te krijgen wat er aan de hand is zonder dat er kostbare tijd verloren gaat aan het opvragen van (medische) informatie. Het multidisciplinaire rapport geeft (beter) inzicht in de problematiek en biedt handvatten voor een oplossing. De Carrouselintake ZZP wordt verricht voor een fixed price van € 750,- ex btw en vindt plaats één keer in de 3 weken op dinsdag.

Klik hier voor de actuele data. U kunt betrokkenen voor de Carrouselintake aanmelden via carrousel@debureaus.nl.