Het Rekenprogramma® in Letsel berekeningen

Het RekenProgramma® is inmiddels de standaard programmatuur in de letselbranche. Daar zijn wij trots op want wij hebben de software in eigen beheer ontwikkeld! Het RekenProgramma® bevat modules die je helpen bij het maken van je letsel berekeningen.

Zo kan je het fiscaalloon op eenvoudige wijze worden omgerekend naar brutoloon. Op deze manier bereken je de hoogte van een WW-, WIA- en Anw-uitkering voordat je een bericht van de uitkeringsinstantie hebt ontvangen.

  • Je kunt met het RekenProgramma® letsel berekeningen maken van het verlies van arbeidsvermogen en het verlies van levensonderhoud (=overlijdensschade, conform nieuwe methodiek).
  • Onze software is te gebruiken door álle (markt)partijen die betrokken zijn bij de vaststelling van personenschade.
  • Is uiterst gebruikersvriendelijk; kan zowel eenvoudige, globale berekeningen als complexe, geavanceerde berekeningen maken met een langere looptijd.
  • Maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze diverse berekeningsvarianten te maken met overzichtelijke resultaten.
  • Gebruik van ons programma geeft snel en duidelijk inzicht in de letselschade. Het geeft bovendien een grafische weergave van de schade, zodat het verloop daarvan direct zichtbaar wordt gemaakt.

Letselschade berekening maken

Wil jij een letselschade berekening maken? Met het RekenProgramma ® maak je nu 30 dagen gratis letselschade berekeningen. Meer informatie over het RekenProgramma® vindt je op www.hetrekenprogramma.nl.

Gratis letselschade berekenen?

Wil je het RekenProgramma® gratis uitproberen? Schrijf je nu in door hier te klikken en gebruik de software 30 dagen vrijblijvend en kosteloos.