Francie Peters toegetreden tot het NIVRE bestuur

 

Het NIVRE-bestuur wijzigt. Op 5 februari aanstaande zal Francie Peters, directeur de Bureaus de portefeuille PE/Seminars overnemen van Gerrit Taal, directeur VanderWal & Joosten.

Per dezelfde datum treedt ook Jeroen Fröhlich, directeur Sedgwick weer toe als bestuurslid. Peters is sinds 2015 lid van het branchebestuur personenschade. Taal heeft zitting gehad in het bestuur vanaf 2012. Fröhlich was van december 2014 tot november 2016 voorzitter van dit bestuur.
Sinds 19 november 2018 is
Hans De Hoog, directievoorzitter Lengkeek, Laarman & De Hosson voorzitter van het NIVRE. Onder zijn voorzitterschap staat, naast kennis ontwikkelen, borgen en delen, het vak schade-expert op een nog hoger plan brengen hoog op de agenda.

Uitzending bekijken de Bureaus op TV bij RTL Z

Bekijk hier de uitzending van ‘de Barometer’ met de Bureaus

de Bureaus in december drie keer op TV over aanpak en rol bij letselschades


‘de Bureaus’ komt in december drie keer op TV bij RTL Z in het nieuwe TV-programma getiteld ‘How it’s done – De Barometer’. Het vormt onderdeel van een serie programma’s waarin wordt gezocht naar vernieuwende vormen van zakelijke dienstverlening. De uitzendingen zijn op zondag 9 december (tussen 17.30 en 18.00 uur), woensdag 12 december (tussen 13.05 en 13.35 uur) en op vrijdag 14 december (tussen 10.30 en 11.00 uur).

In het programma vertelt directeur Francie Peters onder meer over haar werkwijze en de brede, proactieve dienstverlening van haar bedrijf aan slachtoffers van een verkeers-, bedrijfs- of ander ongeval. Lees meer….

Nieuwe data RekenCurssen voorjaar 2019

de Bureaus organiseert in het voorjaar van 2019 wederom een breed scala aan cursussen, waaronder:

RekenCursus Verlies van arbeidsvermogen (07-03-2019) = VOL
RekenCursus Verlies van levensonderhoud (21-03-2019)
RekenCursus Zelfstandig ondernemer (11-04-2019)

Meld u hier aan voor een cursus.

1e Lustrum LetselVrouwen een feit

Op 28 september werd voor de 5e keer een succesvolle bijeenkomst van LetselVrouwen georganiseerd. De lustrumbijeenkomst werd gehouden bij De Bureaus in Utrecht. LetselVrouwen is een informele netwerkorganisatie voor vrouwelijke professionals in de letselschadebranche en is een platform voor vrouwen die werkzaam zijn in de verschillende disciplines van het vakgebied.

Het idee voor een dergelijke netwerkvorm ontstond tijdens een lunch op Valentijnsdag 2014. Oprichters van het eerste uur Annemiek van Reenen-ten Kate en Diny de Neef (Hofmans Letselschade), Francie Peters en Ellen van den Berg (de Bureaus), Ellis Verhoeven (Letselschade.com) en Nadia Haase (KBS Advocaten) kwamen op die dag tot de conclusie dat de contacten tussen de diverse vrouwelijke professionals in de letselschade verstevigd zouden moeten worden. Meteen werd de daad bij het woord gevoegd en in september 2014 vond de eerste bijeenkomst van LetselVrouwen plaats.

Lees hier het artikel op Schade-magazine

Foto v.l.n.r.: Ellen van den Berg, Diny de Neef, Annemiek van Reenen-ten Kate, Nadia Haase, Francie Peters, Ellis Verhoeven

 

 

Het MedischBureau versterkt met drie nieuwe medewerkers

Bij het MedischBureau zijn drie nieuwe medewerkers aan de slag gegaan: Mirthe Bense-Osterop (voor 24 uur), Jarno Knol (40 uur) en Dean Kerens (32 uur). Laatstgenoemde was voorheen werkzaam als geriatrisch arts en gaat werken in opdracht van verzekeraars; Mirthe Bense en Jarno Krol, die hiervoor werkten als huisarts resp. basisarts zullen belangenbehartigers en betrokkenen gaan adviseren. Hierdoor is het MedischBureau, waarbij Candida Vuijk-Out vorig jaar oktober werd benoemd tot directeur, het grootste bureau binnen ‘de Bureaus’.

Over de reden van de personeelsuitbreiding zegt directeur Francie Peters: “Met de komst van de drie willen we de continuïteit van onze werkzaamheden verhogen en de doorlooptijden verder te verkorten. Ook is er op deze manier meer capaciteit om betrokkenen zelf te zien en onderzoeken op ons kantoor, zowel als het gaat om het geven van een medisch advies, als voor carrouselintakes.

Het totaal aantal medewerkers in vaste dienst is hiermee gekomen op 30 medewerkers in vaste dienst en daarnaast zijn nog acht freelancers aan de Bureaus verbonden.

Op de foto v.l.n.r. Mirthe Bense-Osterop, Jarno Krol en Dean Kerens

Lees hier het artikel op riskenbusiness.nl

 

RTL Z maakt bij de Bureaus opnames voor nieuw TV-programma


RTL Z heeft afgelopen dinsdag TV-opnames gemaakt bij ‘de Bureaus, de in Utrecht gevestigde krachtenbundeling van vijf gespecialiseerde bureaus die actief zijn op het gebied van letselschadedienstverlening. De opnames zijn bestemd voor een nieuw TV-programma getiteld ‘How it’s done – De Barometer’, dat in het najaar wordt uitgezonden. Het vormt onderdeel van een serie programma’s waarin wordt gezocht naar vernieuwende vormen van zakelijke dienstverlening.

De programmamakers interviewden onder meer directeur Francie Peters (zie foto). Zij licht in het programma onder meer de werkwijze toe van de carrouselintake, de sinds 2015 met succes toepaste methodiek om door middel van vroege interventies het letselschaderegelingsproces te versnellen. Lees meer….

Openingsfeest nieuwe kantoor van de bureaus

Openingsfeest de Bureaus

Na de verhuizing van ‘de Bureaus’ uit Houten op 24 april vond op 24 mei een zeer geslaagd openingsfeest plaats van het nieuwe kantoor te Utrecht.

De inmiddels 30 vaste medewerkers en 12 freelancers van het RekenBureau, het HerstelcoachBureau, het MedischBureau, het ArbeidsdeskundigBureau en het MediationBureau voelen zich al aardig thuis. “De verhuizing markeert een nieuwe volgende stap in de ontwikkeling van ‘de Bureaus’. Alles is nieuw: van de locatie en het ruimer kantooroppervlak tot de indeling van de werkplekken en het kantoormeubilair. De nieuwe indeling maakt daarnaast een nog betere samenwerking mogelijk tussen de verschillende bureaus en hun disciplines”, aldus directeur Francie Peeters.
Mede met de in 2015 gestarte carrouselintakes, waarmee wordt beoogd het letselschaderegelingsproces te versnellen door vroege interventies en daarmee kosten te verlagen, is efficiencyverbetering bereikt.

Lees meer…

Het proces in een dossier met whiplash kan letterlijk ziekmakend zijn

Het proces in een dossier met whiplash kan letterlijk ziekmakend zijn

Francie Peters dacht ooit in de transportwereld terecht te komen. Het liep anders: zij kwam in de schadebranche terecht en is daarin inmiddels gepokt en gemazeld. Na verschillende facetten van materiële schade te hebben gezien, is zij nu al meer dan tien jaar werkzaam in personenschade. Zij is directeur van De Bureaus, docent van de opleiding Herstelcoach en bestuurslid voor de branche Personenschade van het NIVRE. “Het kan altijd beter”, vindt zij, hetgeen haar motiveert om voortdurend aan productontwikkelingen te werken. Lees hier het hele artikel van SchadeMagazine

Wij zijn verhuisd!

Wij zijn op maandag 23 april 2018 verhuisd.

Oud adres:
de Bureaus BV
Lange Schaft 7G-111
3991 AP Houten

Nieuw adres:
de Bureaus BV
Europalaan 500
3526 KS Utrecht

Wij zitten op de vierde verdieping van het pand Europalaan 500.