Geplaatst op:


Na de verhuizing van ‘de Bureaus’ uit Houten op 24 april vond op 24 mei een zeer geslaagd openingsfeest plaats van het nieuwe kantoor te Utrecht.

De inmiddels 30 vaste medewerkers en 12 freelancers van het RekenBureau, het HerstelcoachBureau, het MedischBureau, het ArbeidsdeskundigBureau en het MediationBureau voelen zich al aardig thuis. “De verhuizing markeert een nieuwe volgende stap in de ontwikkeling van ‘de Bureaus’. Alles is nieuw: van de locatie en het ruimer kantooroppervlak tot de indeling van de werkplekken en het kantoormeubilair. De nieuwe indeling maakt daarnaast een nog betere samenwerking mogelijk tussen de verschillende bureaus en hun disciplines”, aldus directeur Francie Peeters. Mede met de in 2015 gestarte carrouselintakes, waarmee wordt beoogd het letselschaderegelingsproces te versnellen door vroege interventies en daarmee kosten te verlagen, is efficiencyverbetering bereikt.

Zoals het logo van ‘de Bureaus’ al doet vermoeden is het nieuwe kantoor aan de Europalaan 500 te Utrecht kleurrijk ingericht. De buitenkant van de kantoorpanden aan de Europalaan zijn saai en doet je denken aan de jaren ‘70. De inrichting van ‘de Bureaus’ op de vierde verdieping is strak, modern, functioneel, maar ook rommelig, kleurrijk en door de vele planten zeker jaren ‘70 sfeer. Het geheel ademt gezelligheid, sfeer en harmonie uit. In dit kantoorpand zijn behalve ‘de Stadstuin’ voornamelijk zzp-ers gevestigd. In het kantoorpand Europalaan 100 zijn veel start-ups te vinden. Vandaar de vele twintigers en dertigers die je buiten tegen komt.

Aan het openingsfeest is veel aandacht en zorg besteed. Elk detail klopte: van de ontvangst met goede champagne in coupes in plaats van in flûtes tot de mooie wijnen en hapjes. Een aantal aanwezigen was nieuwsgierig naar de perfecte wijnen van vinoloog Peters.

Peters kreeg van het personeel een jaren ‘70 platenspeler met langspeelplaten aangeboden. Geheel passend in de uitstraling van de kantoorinrichting en de sfeer die er heerst op de vierde verdieping. Out of the box denken en doen en werken aan serieuze zaken met gezelligheid en goede sfeer om je heen, dat heeft Peters gerealiseerd.


Terug naar het overzicht