Wij verwelkomen je graag als gast van de Bureaus!

Om er voor te zorgen dat je ons ook snel kunt vinden, vind je onderstaand ons routekaartje en aanvullende informatie over onze locatie.

Klik om te vergroten

Met de auto:
A12 afslag 17 (Kanaleneiland/Transferium Westraven).
Voer in navigatiesystemen het adres Eendrachtlaan in. Na ongeveer 100 meter op de Eendrachtlaan vind je het parkeerterrein voor bezoekers en bezorgers.

Openbaar vervoer vanaf Utrecht Centraal:
Er rijden diverse bussen en trams naar onze locatie. Check jouw route op OV9292.nl
Kies als eindbestemming Halte Kanaleneiland Zuid

De campus
Ons kantoor bevindt zich op een afgesloten campus met 5 verschillende gebouwen, genummerd van 100 tot 500. Deze nummers staan op de zijkant van de gebouwen vermeld (wel even omhoog kijken ;-).
Het kantoor van De Bureaus zit in gebouw 500.

Van de campus naar ons kantoor
Kom je met het openbaar vervoer, dan ben je uitgestapt bij halte Kanaleneiland Zuid. Daar is een loopbrug die recht naar ons gebouw loopt.

Het parkeerterrein bezoekers en bezorgers (betaald parkeren) kom je binnen door je pinpas voor de scanner te houden. Vervolgens loop je tussen de gebouwen met de nummers 100 en 200 de campus op. Volg hierbij de borden gebouw 500. Loop door de open tuin naar de andere kant van de campus. Je passeert aan je rechterhand de laagbouw van gebouw 300 en aan je linkerhand zie je de gebouwen met de nummers 200 en 400. Eenmaal bij de ingang van gebouw 500 kan je ons bellen op 030 204 10 00. Iemand van De Bureaus zal je op komen halen. 

Eenmaal binnen
Rechts na de ingang vind je de lift. Er zijn 2 liften en een trappenhuis in ons pand aanwezig. Het kantoor van De Bureaus zit op de 4e verdieping in vleugel Zuid

Wij kijken uit naar je bezoek!